Разказва, че е имал мечти да се срещне с трима

...
Разказва, че е имал мечти да се срещне с трима
Коментари Харесай

Веселин Маринов е щастлив с турнето 40 години на сцена

Разказва, че е имал фантазии да се срещне с трима известни - Силвестър Сталоун, сър Алекс Фъргюсън и Ларс Армстронг

"Отново стартира животът, който чакаме към този момент 2 години. Много съм превъзбуден и благополучен. Цялата зима мина в подготовка за нашето огромно турне "40 години на сцена ". Различно е единствено, че за пръв път съм с оркестър, който е главната част на моя акомпанимент ".

Това показа за "Социална мрежа " по артистът Веселин Маринов.

По думите му са минали първите 4 концерта, само че еуфорията не е отшумяла. "Всичко беше претъпкано. Племенницата ми споделя, че не е вярвала, че толкоз доста може да пее една зала. На 26-ти април съм в Силистра, а по-късно имам два концерта в Русе ", разкри артистът.

Според него за всичкото време на сцената е научил, че е трябвало да изстрада първите 14 години, а да получи поканата да изпее песента "Червено вино ", която трансформира живота му. "Най-важното, което би трябвало да научи човек за себе си, освен в областта на изкуствата е, да знаеш какъв брой заслужаваш в избрания миг на своето развиване, да не се надцениш ", съобщи Маринов. Той е горделив, че е устоял и е останал правилен на фантазиите и концепциите си.

Разказва, че е имал фантазии да се срещне с трима известни - Силвестър Сталоун, сър Алекс Фъргюсън и Ларс Армстронг. Успява с първите двама.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР