Разкъсваният от войната победител в Евровизия Украйна няма да може

...
Разкъсваният от войната победител в Евровизия Украйна няма да може
Коментари Харесай

Украйна няма да бъде домакин на „Евровизия“, Великобритания може да я замести

Разкъсваният от войната победител в " Евровизия " Украйна няма да може да бъде хазаин на състезанието през идната година, оповестиха от Европейския съюз за радио и телевизия (EBU), като прибавиха, че изследват дали Англия , която зае второ място, може да бъде хазаин.

" Предвид актуалните условия, гаранциите за сигурност и действеност , нужни на една телевизионна компания, с цел да бъде хазаин, уредник и продуцент на песенния конкурс " Евровизия " не могат да бъдат изпълнени " от украинската телевизионна компания UA, се споделя в изказване на EBU.

Вместо това тя " стартира разисквания с BBC, като тазгодишен победител, за евентуално домакинство на състезанието за ария на „ Евровизия “ през 2023 година в Обединеното кралство ".

Тази година украинският оркестър „ Калуш Орксетра “ завоюва състезанието в Торино , Италия, и по традиция страната победител е хазаин на събитието през идната година.

" Песенният конкурс на " Евровизия " е една от най-сложните телевизионни продукции в света с хиляди работещи и присъстващи на събитието и 12 месеца належащо време за подготовка ", се споделя в изказването, като се добавя:

" Нашето желание е войната в Украйна да бъде отразена в шоуто през идната година. Това ще бъде приоритет за нас в полемиките ни с възможните домакини. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР