Разкъсваният от войната победител в "Евровизия" Украйна няма да може

...
Разкъсваният от войната победител в "Евровизия" Украйна няма да може
Коментари Харесай

Украйна няма да бъде домакин на „Евровизия“

Разкъсваният от войната победител в "Евровизия " Украйна няма да може да бъде хазаин на състезанието през идната година , оповестиха от Европейския съюз за радио и телевизия (EBU), като прибавиха, че изследват дали Англия, която зае второ място, може да бъде хазаин .

"Предвид актуалните условия, гаранциите за сигурност и действеност, нужни на една телевизионна компания, с цел да бъде хазаин, уредник и продуцент на песенния конкурс "Евровизия "... не могат да бъдат изпълнени " от украинската телевизионна компания UA , се споделя в изказване на EBU.

Вместо това тя "започва разисквания с BBC, като тазгодишен победител, за евентуално домакинство на състезанието за ария на „ Евровизия “ през 2023 година в Обединеното кралство " .

The has issued the statement below regarding the hosting of next year’s Song Contest.

Find it online here ➡️
— Eurovision Song Contest (@Eurovision)
Тази година украинският оркестър „ Калуш Орксетра “ завоюва състезанието в Торино, Италия , и по традиция страната победител е хазаин на събитието през идната година.

"Песенният конкурс на "Евровизия " е една от най-сложните телевизионни продукции в света с хиляди работещи и присъстващи на събитието и 12 месеца належащо време за подготовка " , се споделя в изказването, като се добавя: "Нашето желание е войната в Украйна да бъде отразена в щоутата през идната година. Това ще бъде приоритет за нас в полемиките ни с възможните домакини. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР