Разходките по мокрия пясък, където вълните срещат плажа, е една

...
Разходките по мокрия пясък, където вълните срещат плажа, е една
Коментари Харесай

Ето как разходките край морето помагат по време на бременност

Разходките по мокрия пясък, където вълните срещат плажа, е една от най-полезните двигателни интензивности през лятото, в случай че сте бременна и сте на море. И е отлична опция на бягането в парка или плуването, защото ви разрешава да изгорите до 200 калории за 20 минути по един извънредно прелестен метод.

Ето и другите изгоди, които носи тази разходка:

- На първо място, укрепва мускулите на краката, като прави самобитен масаж на стъпалата, който подтиква венозното връщане, неотложно основава чувство за леки крака; също така стяга и изтънява прасеца, като в това време тонизира седалището и квадрицепсите.

- Ако се практикува поредно и постоянно, това трайно задейства кръвообращението в краката и също по този начин насища белите дробове с потребните соли и йодни изпарения на морския въздух.

- За да носи изгоди, плажното вървене би трябвало да се практикува постоянно и най-малко по 20 минути през ден, като се редуват разходки край морето с разходки във водата на дълбочина под коленете.

- Водата в морето облекчава тежестта по време на бременността и основава чувство за лекост, въпреки и за малко, което обаче незабавно заличава умората.

- За бременни най-полезното време за плажни разходки е рано заран или преди залез слънце, когато няма риск от слънчево изгаряне или претопляне.

Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР