Разград ще бъде домакин на първи турнир по джудо. Спортното

...
Разград ще бъде домакин на първи турнир по джудо. Спортното
Коментари Харесай

Разград ще бъде домакин на първи турнир по джудо

Разград ще бъде хазаин на първи шампионат по джудо. Спортното събитие ще се организира на 4 юни, оповестиха от Спортен клуб „ Джудо - Разград “.

В конкуренция ще вземат участие над 140 деца, родени сред 2009 и 2016 година Те ще бъдат разпределени в категории съгласно възрастта и килограмите си и ще мерят сили на две татамита.

В другарските битки ще се включи целият тим на клуба по джудо в Разград, както и още четири клуба от градовете Русе, Варна и  Бургас.

Организаторите са планували медали за спечелилите в категориите, както и купи за тимовете. За всички участници са обезпечени меденки - " сладостен комплимент за присъединяване им, брандиран с логото на клуба ".

Състезанието се провежда благодарение на Община Разград, компаниите „ Лес Груп “ ООД, „ Иноксис “,  „ Ритон “ ЕООД, както и със съдействието на родители на деца от клуба.

Официалното разкриване на шампионата е от 10:00 часа в Спортна зала „ Лудогорец “. Малките разградски джудисти канят всички в залата, с цел да получат заслужена поддръжка. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР