Разговорите за ротацията по същество ще започнат днес, но те

...
Разговорите за ротацията по същество ще започнат днес, но те
Коментари Харесай

Разговорите за ротацията започват по същество, заяви премиерът

Разговорите за ротацията всъщност ще стартират през днешния ден, само че те ще стартират с правилата, по които ще бъде осъществена ротацията.   Това разяснява на брифинг в Народното събрание министър-председателят Николай Денков. Дискусията за това какъв ще бъде методът следва, добави той.     Денков разяснява, че е безусловно несериозно неточност на служител да бъде съображение за промяна на министър Тагарев.   Коментарът е по отношение на неизпратената покана на заместник-председателя на парламента за събитие за Богоявление, на което уредник е Министерството на защитата, напомня Българска телеграфна агенция.   Неизпращането на тези предложения, какъвто и дискомфорт да е основал, не може да бъде съображение за промяна на министър, добави Денков. 

  Той разяснява, че като цяло всеки един от министрите би могъл да продължи нататък и да остане в постоянния кабинет.   На въпрос с чий мандат би трябвало да бъде идващото държавно управление, Денков уточни, че за него това е изцяло механически въпрос.   " За мен е доста значимо оптимално безпрепятствено и бързо да преминем към работата на идващия кабинет. Тези полемики към ротацията отвличат вниманието и на министрите ", уточни министър председателят.

  За неговата роля, дали ще е министър без портфейл, Денков уточни, че още не е решено – разискват се разнообразни разновидности.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР