Разговорите около женския оргазъм винаги са били в сянка на

...
Разговорите около женския оргазъм винаги са били в сянка на
Коментари Харесай

Митовете и фактите около женския оргазъм

Разговорите към женския оргазъм постоянно са били в сянка на мъжкия. Изобщо, нашият опит с оргазма е мъчно измерим, защото това е едно толкоз персонално прекарване. Въпреки това, има доста легенди и недоразумения към женския оргазъм, които може да заблудят и да доведат до неверни изводи. В тази публикация ще разгледаме някои от най-често срещаните легенди за женския оргазъм и ще ги съпоставим с обстоятелствата.

Мит: Женските оргазми са необичайност.

Факт: Всеки човек има капацитета да реализира оргазъм, в това число дамите. Понякога обаче женският оргазъм може да бъде сложен за реализиране заради разнообразни аргументи, като да вземем за пример стрес, ниско самочувствие или физически проблеми. Изследванията демонстрират, че към 75% от дамите могат да реализират оргазъм посредством стимулиране на клитора, а други способи на стимулиране.

Мит: Жените имат по-малко оргазми от мъжете.

Факт: Това е огромен мит. Наистина има дами, които мъчно реализират оргазъм, само че има и дами, които могат да имат голям брой оргазми. Фактори като самостоятелна сензитивност и процедура с сътрудник могат да повлияят върху способността на дамите да реализират оргазъм.

Мит: Женският оргазъм е по-слаб от мъжкия оргазъм.

Факт: Не е правилно. Женският оргазъм може да бъде също толкоз натоварен и прелестен, колкото мъжкият оргазъм. Някои дами могат да имат оргазми, които са доста по-силни и продължителни от мъжките оргазми.

Мит: Само стимулация на клитора може да докара до женски оргазъм .

Факт: Всъщност има доста способи да се реализира женски оргазъм. Въпреки че стимулацията на клитора е доста ефикасен метод, има и други ерогенни зони като гърдите, вулвата, влагалището и даже някои точки на тялото, които могат да доведат до оргазъм при дамите.

Мит: Женските оргазми постоянно би трябвало да бъдат при по-дълги полови актове.

Факт: Не е наложително. Женските оргазми могат да бъдат реализирани както при по-дълги полови актове, по този начин и при къси, бързи полови произшествия.

Мит: Жените би трябвало да имат оргазъм при всеки полов опит.

Факт: Това не е правилно. Много дами могат да имат полово задоволство, даже и без да реализират оргазъм. Изживяването на оргазъм не е наложително с цел да се насладите на половото си прекарване.

Мит: Само млади дами могат да имат оргазми.

Факт: Това не е правилно. Жените могат да имат оргазми във всяка възраст, като за доста от тях опитът и увереността в себе си могат да подобрят способността им да реализират оргазъм.

Мит: Женският оргазъм е единствено за наслаждение.

Факт: В допълнение към удоволствието, което донесе на дамата, оргазмът може да има и други потребни резултати. Той може да понижи напрежението и да увеличи настроението, да усъвършенства съня и да укрепи връзката с колегата.

Мит: Женският оргазъм е елементарен за подправяне .

Факт: Не е правилно. Хората могат да го познаят, като се следят за промени в дихателните им пътища, лицевия им израз и телесните им придвижвания. По-добре е да се концентрирайте върху връзката с колегата си, с цел да постигнете същински наслаждение и споделите тази интимна прекарване дружно.

Мит: Женският оргазъм е тайнствен и сложен за схващане.

Факт: Всъщност, доста от митовете към женския оргазъм идват от неналичието на открит диалог за половото здраве на дамите. Споделянето на информацията и връзката с колегата си може да помогне за реализиране на по-добро схващане и задоволство във връзката

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР