Разговорите между лидерите на Русия и Китай Владимир Путин и

...
Разговорите между лидерите на Русия и Китай Владимир Путин и
Коментари Харесай

Песков повдигна завесата около разговора тет-а-тет на Путин със Си

Разговорите сред водачите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Дзинпин, които се организираха по време на срещата на върха на БРИКС в Казан, бяха откровени и градивни. Това заяви прессекретарят на президента Дмитрий Песков в диалог с журналиста Павел Зарубин.

" Бяха разисквани доста искрено, делово, градивно, съответни, съответни въпроси. Това са въпроси и двустранни връзки в развиването на тези тематики, които бяха наранени по време на неотдавнашното посещаване на Путин в Китай ", сподели Песков.

Двамата водачи също по този начин обмениха отзиви за Украйна и като цяло за интернационалното състояние , означи Песков. " Беше установено доста доближаване на позициите и методите във връзка с протичащото се в света ", посочи представителят на съветския президент.

На 18 октомври, на среща с медийните водачи на страните от БРИКС, Путин съобщи, че връзките сред Москва и Пекин се употребяват с огромно доверие и се построяват на равноправна основа. " И при нас няма нито старши, нито младши, просто работим в полза на другия и това се получава ", акцентира президентът.
 Русия посредством форума на БРИКС търси връщане на своя интернационален престиж
Русия посредством форума на БРИКС търси връщане на своя интернационален престиж

Срещата се организира, до момента в който световните финансови ръководители се събират във Вашингтон на фона на войната в Близкия изток

Отношенията сред Русия и Китай са " укрепнали в сложни условия " и са се трансформирали в пример за съдействие сред двете огромни страни , съобщи през месец май китайският водач Си Дзинпин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР