Разговорите между кандидат-премиера на ГЕРБ – СДС Мария Габриел и

...
Разговорите между кандидат-премиера на ГЕРБ – СДС Мария Габриел и
Коментари Харесай

Разговорите на Мария Габриел с ПП-ДБ се отлагат за петък. Чакат Петков и Василев

Разговорите сред кандидат-премиера на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Мария Габриел и обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се отсрочват за петък, осведомиха от пресцентъра на ПП-ДБ.

„ Срещата на ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с Мария Габриел, в началото планувана за на следващия ден, се реалокира за петък, 12 май, късния следобяд в зала „ Запад “, с цел да могат да се включат и водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. За точния час ще ви осведомяваме в допълнение “, гласи известието.

В момента Кирил Петков и Асен Василев са в чешката столица по покана на Пражкия център за трансатлантически връзки, където взимат присъединяване в Трансатлантическия защитителен конгрес.

По-рано през днешния ден от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха стратегия на срещите с останалите парламентарно показани партии, съгласно която Мария Габриел трябваше да беседва на следващия ден с представителите на Политическа партия – Демократична България.

Припомняме, че отново през днешния ден Даниел Лорер от ПП-ДБ съобщи, че номинацията на Габриел не трансформира безапелационната позиция на обединението, че няма да поддържа кабинет на ГЕРБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР