Разговори с ПП-ДБ водим още преди връчване на първия мандат.

...
Разговори с ПП-ДБ водим още преди връчване на първия мандат.
Коментари Харесай

Рая Назарян, ГЕРБ-СДС: Оптимисти сме, че мандатът на Мария Габриел ще бъде подкрепен

" Разговори с ПП-ДБ водим още преди връчване на първия мандат. Не съм участвала на срещата и нямам цялостна информация. Със сигурност не е било да откажат поддръжка, изказването на Христо Иванов бе за парламентарен кабинет, което е за по-голяма поддръжка, а не за отвод. Оптимисти сме, че мандатът на Мария Габриел ще бъде подсилен. В понеделник тя ще върне изпълнен мандата със състав и конструкция на държавно управление ". Това съобщи в ефира на NOVA депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян.

Тя изясни, че административни хватки с падащ кворум не са мечтани, не са търсени. " Логично е всяка една от обединенията да имат вицепремиер, само че тази преценка ще бъде направена от Мария Габриел ", сподели депутатът. Рая Назарян отхвърли с нея да е воден диалог да бъде правосъден министър.

По думите на Назарян специалистът преди всичко би трябвало да е с потвърден опит. " Водещото е насъбраният опит, който има даден специалист ", изясни Рая Назарян. На въпроса за настоящия евродепутат Илхан Кючук, тя отговори, че той е и специалист, и политическа фигура, само че дали ще бъде в състава на възможния кабинет, отговорът е при Мария Габриел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР