Разговори пред камера е добре. Няма обаче преговори. Хубаво е,

...
Разговори пред камера е добре. Няма обаче преговори. Хубаво е,
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Разговори пред камера е добре, няма обаче преговори за правителство

Разговори пред камера е добре. Няма обаче договаряния. Хубаво е, че има бистрота, че има откровено предпочитание за сформиране на държавно управление. Но аргументацията за сформиране на държавно управление е доста объркана - Политическа партия би трябвало да сформира държавно управление като първа политическа мощ, въпреки това останалите три партии са притиснати от събитията, ще вземат участие в това ръководство, тъй като по този начин би трябвало, а не тъй като са възхитени от структурата.

Този коментар направи Георги Харизанов от Института за дясна политика пред. И уточни първи стъпки настрана от страна на Демократична България.

По думите му ГЕРБ ще бъдат в позиция, в която би трябвало да показват диалогичност и да се отворят към останалите партии.

" Ядрото на ГЕРБ е по-скоро настроено за твърда съпротива, само че периферията би приветствала диалогично държание ".

" Бойко Борисов ще резервира държанието си. Трудно е занапред да се вършат прогнози, само че си мисля, че ще е прекомерно шарена обстановката, прекомерно динамично ще се трансформира и ще имаме дни и с рецензии, и с поддържа, тъй като има прекалено много рецесии. Критиките и подкрепите ще вървят ръка за ръка и то в границите на секунди ", сподели още Харизанов пред Петър Волгин.

Според него е прекомерно оптимистично да се мисли, че държавното управление ще изкара цялостния си мандат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР