Разговор с няколко мъже за това как са познали своята

...
Разговор с няколко мъже за това как са познали своята
Коментари Харесай

Какво кара един мъж да иска да предложи брак?

Разговор с няколко мъже за това по какъв начин са познали своята бъдеща брачна половинка.

Той може да те намира за безумно секси. С теб може да е правил най-хубавия секс в живота си. Но задоволително ли е това, с цел да разсъни в него предпочитание за брак? Категорично не.

Причината, поради която мъжете вземат решение да се обрекат в обич на една жена вечно, се намира в живота отвън спалнята. А точно – те избират дамата, която ги прави по-добри мъже.

Когато той желае да знае къде си, интересува се от колата ти и дали всичко с нея е наред (т.е. дали ти самата ще си в безопасност), това символизира откровена любов и грижа. Когато за него е значим метода, по който се чувстваш, а освен по какъв начин изглеждаш, той е подготвен за брак и желае да бъде твой бранител.

За да може един мъж да се трансформира в по-добра версия на себе си, той се нуждае от опцията да го направи. Накратко – мъжът се дами за дамата, която той самият има вяра, че ще направи живота му по-добър. А ти в ролята си на тази жена, би трябвало да му позволиш да го направи.

Мъжете имат думата:

Тези млади господа са към този момент в графата „ женени ”. Попитахме ги по кое време са осъзнали, че до тях е дамата, която желаят да създадат своя брачна половинка

Когато тя ти е „ задоволителна ”.  Преди да срещна сегашната ми брачна половинка, се паникьосвах при мисълта за съществено обвързване. Опасявах се, че когато заживея на фамилни начала с една жена, ще се отегча. Мислех си, че да би трябвало до края на живота си да върша секс с една единствена жена би бил ужасяващо. С нея обаче си дадох сметка, че тази концепция към този момент не ме плаши. Осъзнах, че съм срещнал дамата, която просто ми е задоволителна. (Калоян, 32)

Когато тя те поддържа.  По време на връзката ни, ненадейно ми се наложи да вляза в болница. Изкарах тежък грип и за жалост настъпиха затруднения. Наложи ми се да се възвръщам на легло в продължение на месеци, само че приятелката ми идваше всеки ден на рандеву и правеше всичко допустимо да ме разведри, да ми помогне да не се усещам толкоз уединен и паднал духом. Даде ми чувството, че двамата сме добър екип и че мога в действителност да разгадавам на поддръжката й. (Павел, 31)

Когато тя не драматизира.  Когато завършвах право, имах много тежки изпити. Една вечер ми се наложи да анулира срещата с приятелката ми, с цел да чета до късно. Бях доста под напрежение, тъй като от една страна в действителност ми предстоеше тежък изпит, а от друга знаех с какво предпочитание тя очакваше срещата ни и чаках да е гневна. Вместо това, по-късно вечерта тя ми поръча пица и я изпрати у дома. Беше необикновено готин жест, който ми сподели, че това момиче умее да се слага на мястото на другия и да не се цупи при първия случай, в който не става нейното. (Боян, 35)

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР