Разговарял съм с Кирил Петков, той е лъжец, който си

...
Разговарял съм с Кирил Петков, той е лъжец, който си
Коментари Харесай

Слави Трифонов, ИТН: Политическата система у нас е изтъкана от лъжи

Разговарял съм с Кирил Петков, той е измамник, който си има вяра на лъжите. Асен Василев е измамник, който те гледа в очите и те лъже, само че очевидно знае, че те лъже. Докато Кирил Петков си има вяра - това е психопатийна някаква обстановка. Така Слави Трифонов разяснява снощните думи на Кирил Петков в бТВ, че Слави му споделил да му остави милиарда.

След като дълго не се появяваше пред аудитория, Слави се яви онлайн от читалището в Плевен.

„ Политическата система е изтъкана от неистини. От една страна хората желаят да има държавно управление, въпреки това, сме достигнали дотам на нашата просвета, че обществото е разграничено “, сподели той.

„ Всеки самичък взема решение до каква степен взаимни отстъпки ще прави и дали властта му е непременно. Какво ще вършат Корнелия Нинова и Христо Иванов, в случай че не са политици? Те нямат един ден трудов стаж отвън това. Аз имам какво да върша и не се трежова “, отсече Слави.

Той разкри, че Кирил Петков му се обадил да създадат Корнелия Нинова ръководител на Народното събрание. " Аз споделих " Не ". Трябва да е младеж от партията, която е спечелила. И по този начин се появи Никола Минчев. Половин час по-късно ми се обади Корнелия Нинова, която сподели " Защо не искаш да съм ръководител ". Разкривам част от задкулисието ", сподели Трифонов.

" Кирил Петков е невнятен, който се държи като неуравновесен ", отсече Слави и сподели, че той и Асен Василев не би трябвало в никакъв случай да се допират до власт.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР