Разговаряхме за Косово и Метохия и срещнах искрено разбиране от

...
Разговаряхме за Косово и Метохия и срещнах искрено разбиране от
Коментари Харесай

Руски медии: Путин и Вучич решават съдбата на Косово

" Разговаряхме за Косово и Метохия и срещнах откровено схващане от страна на съветския президент ", съобщи сръският президент Александър Вечич след срещата си в Кремъл, представен от В92.

В Москва се организират договаряния сред президентите на Сърбия и Русия Александър Вучич и Владимир Путин. Визитата на сръбския президент минава на фона на особстряне на връзките с Косово, по тази причина се очакваше Вучич да изиска помощ от Кремъл, оповестяват съветски медии и разясняват, че двамата президенти " вземат решение ориста на Косово ".

Сръбският президент заяви след срещата, че срещнал Путин " в най-малките елементи със обстановката в Косово, какво желаят Великите сили, каква е ролята на Русия и каква помощ чака Сърбия ".

" Договорихме се за всичко, получихме всичко, което поискахме ", сподели Вучич и заяви и, че Путин е приел поканата му да посети Сърбия.

" Моментът, в който се срещам с президента Путин е един от най-важните за нас през последните няколко години. Ситуацията в нашия район е доста комплицирана, имаме съществени политически проблеми в района. Затова срещата с президента Путин има изключително значение ", разяснява Вучич.

Пред публицистите той сподели още, че е " изразил дълбоката си благодарност към Путин за всичко, което той прави за Сърбия на съветски език, като нарекъм съветския президент: " Скъпи приятелю Владимир Владимирович ".

Това е второто посещаване през тази година на Вучич в Кремъл. /Faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР