Разговарях с г-жа Нинова за лидерска среща и заявих присъствие.

...
Разговарях с г-жа Нинова за лидерска среща и заявих присъствие.
Коментари Харесай

Бойко сайдисва Корни утре в парламента

Разговарях с госпожа Нинова за лидерска среща и заявих наличие. Не съм поставял условия.

Това заяви в обществената мрежа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Решението на Националното ни заседание е ясно – не можем да участваме или да подкрепим кабинет на Българска социалистическа партия. Смятам обаче, че е време за сериозен диалог сред водачите на партиите. Дължим почитание и отговорност пред гласоподавателите си, написа още той.

Утре в Народното събрание ще се организира обща лидерска среща в търсене на единодушие към връчения на социалистите трети финален изследователски мандат за сформиране на постоянно държавно управление, разгласи по-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Късно нощес от Политическа партия разпространиха позиция, в която оповестиха своя отвод за поддръжка за третия мандат.

Разговарях с водачите на другите парламентарни показани партии, поканих ги на следващия ден на среща в 11:00 часа в зала „ Изток “ и преди малко пуснах и формалните писма. Някои потвърдиха, някои споделиха, че ще обсъдят в групите си. Говорих с господин Борисов и той удостовери, разяснява Нинова.

Доскорошният й съдружен сътрудник и шеф в падналия кабинет на Политическа партия Кирил Петков отхвърли присъединяване в срещата.

Той посочи, че в телефонен диалог с водача на левицата Корнелия Нинова е удостоверил, че би взел участие в тристранен диалог дружно с „ Демократична България “.

Отказал е и другият съдружен сътрудник на Нинова – Христо Иванов.

Ако някой търси нашата поддръжка, в случай че госпожа Нинова желае да сондира нашата поддръжка, ние сме подготвени и обществено, и при закрити врата, както тя избра, да се срещнем с нея и да ѝ отговорим. Ако тя има предпочитание да проведем среща, примерно с Продължаваме промяната в тристранен формат, това също е алтернатива, сподели Иванов.

Лидерът на Български напредък Стефан Янев удостовери, че ще взе участие в лидерската среща, само че шефът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов – не.

Вторият би взел участие единствено в двустранна среща Корни – Копейкин.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР