Разгневен жител на нидерландското село Веенхуйзен нахлу на терена по

...
Разгневен жител на нидерландското село Веенхуйзен нахлу на терена по
Коментари Харесай

Фен нахлу на терена с мотор, за да се оплаче на съдията

Разгневен гражданин на нидерландското село Веенхуйзен нахлу на терена по време на мач на едноименния локален отбор против Витес 63 в долните дивизии на нидерландския футбол. По-любопитното е, че ядосаният почитател щурмува терена с мотор, с цел да се оплаче на формалните лица в мача.

Той е бил сърдит от обстоятелството, че част от почитателите на домакините изстреляли ракети и димки по посока на неговата къща, която се намира наоколо до стадиона.

„ Не се оправяме добре в лигата и младежите желаеха да ни поддържат, само че за жалост нашият комшия се появи на терена. Това бе досадно. Не желаеме да пречим на никого, само че в това време би трябвало да съблюдаваме за сигурността на терена. Познаваме нашия комшия. Той е играл за нас като младеж. Ще приказваме с него. Мисля, че работи прочувствено ”, показа президентът на локалния футболен клуб.

Bij Veenhuizen - Vitesse ‘63 komt de buurman op zijn scooter gewoon even het veld opgereden. De reden: door het vuurwerk zijn zijn paarden op hol geslagen! I kid you not!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР