Разглобен автомобил Тойота РАВ 4, собственост на македонски гражданин, бе

...
Разглобен автомобил Тойота РАВ 4, собственост на македонски гражданин, бе
Коментари Харесай

Откриха в автоморга автомобил, откраднат от македонски гражданин в Боровец

Разглобен автомобил " Тойота РАВ 4 ", благосъстоятелност на македонски жител, бе открит в автоморга в бобовдолско село, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Луксозното возило било незаконно отнето на 16 януари тази година в курорта Боровец. 

От полицията допълват, че транспортното средство е с дата на първа регистрация 23 юни 2021 г. 

До разглобения автомобил униформените стигнали в границите на акция на екипи на Главна дирекция " Национална полиция ", Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил и чиновници от Инспекцията по труда и Регионалната ревизия по околната среда и водите.

Те подхванали инспекция на автоморга в село от община Бобов дол и открили съществуването на голям брой други купета и мотори със заличени серийни номера, както и елементи и елементи от коли, най-вече японско произвеждане в интервала 2018-2021 г. 

 Снимка: МВР

За 24 часа е бил арестуван шефът на автоморгата, попадал в полезрението на полицията при следствието и на други незаконни действия. Повдигнато му е обвиняване, наложена му е мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 10 000 лв.. По случая е формирано и досъдебно произвеждане.

Работата по случая продължава, с цел да бъдат разпознати и останалите авточасти, открити в обекта. 

По време на интервенцията чиновниците на Инспекция по труда и Регионална инспекция за опазване на околната среда са съставили актове за административни нарушавания.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР