Разглеждането на дом с човек, когото никога не сте срещали,

...
Разглеждането на дом с човек, когото никога не сте срещали,
Коментари Харесай

Онлайн услуга свързва двойки според предпочитанията за имоти


Разглеждането на дом с човек, който в никакъв случай не сте срещали, може да наподобява необичайно, само че е опция за намиране на половинката в живота  (снимка: CC0 Public Domain)

Японската компания за недвижими парцели Open House Group вкара необикновена услуга за запознанства, без фотоси или персонална информация. Избират се двойки с идентични желания при търсене на парцели, като първата среща минава в огледи на къщи и жилища.

Компанията се надява, че новаторската услуга ще докара до увеличение на продажбите на жилищни парцели на хора, които имат идентични възгледи за дизайна на интериора и екстериора на „ фамилните гнезда ”.

При регистрация потребителят показва дали има намерение да купи къща или да я наеме и какъв бюджет възнамерява за това. В допълнение, клиентите ще би трябвало да кажат дали имат потребност от обособена къща или жилище в кооперация, без да дават информация за външен тип, обучение, приходи или привички. Но са включени въпроси по отношение на мечтаното място на престояване, цената и така нататък
още по темата
Търсенето на сътрудник за двойка в Open House е гратис, а първата среща ще се организира в „ къщата на фантазиите ”, определена от мъжа и дамата, споделя Nikkei за новаторската услуга.

Разглеждането на дом с човек, който в никакъв случай не сте срещали, може да наподобява извънредно необичайно на пръв взор. Но когато сътрудник по недвижими парцели провежда обиколка на дома, евентуалните купувачи или наематели могат да се сближат в това време. Компанията има вяра, че този формат е по-добър от срещата на двамата в нов дом сами.

Според представител на Open House, макар че услугата не е рекламирана всеобщо, тя има доста добър старт. Броят на потребителите на възраст 20-40 години непрестанно се усилва. По данни на компанията обаче, над 70% от записаните са мъже.

Обратна връзка от чиновниците на компанията за недвижими парцели е предизвикала основаването на тази необикновена услуга. Много младоженци, пристигнали да огледат парцела, се карат по време на огледа, поради радикално разнообразни визии за бъдещото им местообитание. Стига се до такава степен, че някои двойки се разпадат безусловно по време на огледи.

Open House работи в средносрочен и даже дълготраен проект, като чака, че с течение на времето една двойка може да изиска да разшири виталното си пространство и първото, което ще си спомни, е към този момент добре позната услуга за запознанства. И най-после, даже в случай че връзката не се получи след първата среща, може би някой от клиентите ще реши самичък да си купи жилище.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР