Разглеждаме сериозно възможността Бразилия да стане член на НАТО или

...
Разглеждаме сериозно възможността Бразилия да стане член на НАТО или
Коментари Харесай

Тръмп: Бразилия и САЩ никога не са били толкова близки

Разглеждаме съществено опцията Бразилия да стане член на НАТО или на различен съюз, съобщи американският президент Доналд Тръмп , откакто посрещна в Белия дом бразилския си сътрудник Жаир Болсонаро , съобщи Ройтерс.
 
Тръмп означи, че о тношенията сред Съединени американски щати и Бразилия са по-добри от всеки път , показва Франс прес.
 
" Бразилия и Съединени американски щати в никакъв случай не са били толкоз близки ", сподели президентът, посрещайки Болсонаро в Овалния кабинет.
 
" Имаме доста общи полезности, удивлявам се на президента Тръмп ", сподели от своя страна Болсонаро.
 Жаир Болсонаро БГНЕС-->
Тръмп сподели, че поддържа кандидатурата на Бразилия за влизане в Организацията за икономическо съдействие и развиване, съобщи ТАСС.
 
Пред публицистите двамата водачи размениха фланелки на футболните тимове на техните страни. Тогава Тръмп сподели, че към момента си спомня за Пеле.
 
Тръмп засегна и тематиката за Венецуела и сподели, че протичащото се в тази страна е срамно. Той още веднъж съобщи, че всички варианти се преглеждат, с цел да бъде принуден Николас Мадуро да се отдръпна от власт, съобщи Франс прес.
 Доналд Тръмп и Жаир Болсонаро БГНЕС
" Всички варианти са на масата. Онова, което се случва във Венецуела е срамно - натрупването на задължения, разрушението и глада ", сподели Тръмп пред Болсонаро, който към този момент изрази поддръжката си за американската акция за напън против социалиста Мадуро, съобщи Франс прес.
 
Тръмп и Болсонаро ще имат работен обяд, напомня Франс прес. По време на него те ще обсъдят търговията, Венецуела и други въпроси, добавя Асошиейтед прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР