Разгеле, че има нов водещ, а не е старият!. С

...
Разгеле, че има нов водещ, а не е старият!. С
Коментари Харесай

Новият водещ на бТВ се гаври със Слави на старта на шоуто си

" Разгеле, че има нов водещ, а не е остарелият! ". С тази задявка към публиката стартира представянето на новия водещ на шоуто на мястото на Слави Трифонов - Николаос Цитиридис , видя HotArena.

Той показа, че няма да кара публиката да ръкопляска и да демонстрира страсти както предшественика си. Младият мъж седна на мястото на Дългия в напълно ново съвременно студио - с ново диванче и нов бенд. 

" Денислав Дачев е началник на оркестъра, а Цвети е певицата ни. Искам да ви показва Светльо на китарата, Мартин на тромпет, а Виктор е на барабаните. ", сподели Цитиридис. Симпатичният комедиант разгласи, че ще кани единствено известни в предаването и... Криско. Първият му посетител при представянето му пред публицисти, бе шефът в бТВ Флориан Скала. Той пък от своя страна, му даде обещание да води шоуто 20 години.

Балет няма да има . Цитиридас се пошегувал, че за ко-водеща се надявал на мацка, само че след време. След неколкомесечна селекция бТВ откри наследника на Слави Трифонов. Стендъп комедиантът Николаос-Теодорос Цитиридис постъпва в екипа на шоуто като сценарист, само че продуцентите бързо виждат капацитета му за водещ. 

Безспорно за това оказват помощ няколко години на сцената на " Комеди клуб София ", чийто резидент е Николаос. Преди да стане стендъп комик, Цитиридис или Додо, както го назовават приятелите му, е бил журналист-аниматор, даже строител. Роден е в Гърция и е с българо-гръцки генезис. Израства в София, приключил е публицистика в СУ, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР