Razer представи най-новата си иновация в безжичното аудио със слушалките

...
Razer представи най-новата си иновация в безжичното аудио със слушалките
Коментари Харесай

Новите слушалки без забавяне на звука на Razer издигат игрите на следващо ниво

Razer показа най-новата си иновация в безжичното аудио със слушалките Hammerhead Pro HyperSpeed.

Тези слушалки освен обезпечават страховит тон с ниска инертност за игри, само че също по този начин са съвместими с по-стари системи, които не поддържат Bluetooth.

Hammerhead Pro HyperSpeed ​​разполага с регулируемо интензивно шумопотискане, калъф за бързо безжично зареждане и персонализирано Razer Chroma RGB осветяване.

Те също са сертифицирани от THX, което значи, че ще обезпечат извънредно качество на звука и продуктивност.

С включването на Razer HyperSpeed ​​Wireless Dongle, Hammerhead Pro HyperSpeed ​​разширява границите на същинското безжично аудио, като предлага безупречна 2,4 GHz съгласуваност даже за устройства без вградени Bluetooth аудио благоприятни условия. Приемникът може да се свърже посредством USB-A и USB-C, тъй че до момента в който системата, с която играете, има един от тези слотове, можете да се наслаждавате на безжично аудио.

Задвижвани от новаторската HyperSpeed ​​Wireless технология на Razer, тези слушалки обезпечават продуктивност с ниска инертност от по-малко от 40 ms. В допълнение, слушалките разполагат с хибридно интензивно шумопотискане, което разрешава на потребителите да контролират равнищата на околния тон за поглъщащо гейминг преживяване.

Hammerhead Pro HyperSpeed ​​се предлага с калъф за бързо безжично зареждане, осигуряващ спомагателни 24 часа живот на батерията. Той също по този начин поддържа режим „ Не ме безпокойте “, който заглушава Bluetooth известията, тъй че геймърите да останат фокусирани по време на своите игрови сесии.

Освен това, слушалките оферират варианти за персонализиране на осветлението с Razer Chroma RGB, предлагайки на потребителите безкрайни благоприятни условия за жанр с милиони цветове и динамични светлинни резултати в играта.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР