Razer Phone се счита за най-успешният геймърски смартфон. Компанията Razer

...
Razer Phone се счита за най-успешният геймърски смартфон. Компанията Razer
Коментари Харесай

Официално: ще има второ поколение на Razer Phone

Razer Phone се смята за най-успешният геймърски смарт телефон. Компанията Razer не има намерение да стопира дотук и приготвя ново геймърско мобилно устройство.

През месец ноември предходната година известният производител на геймърски преносими компютри и аксесоари Razer показа на пазара първия геймърски преносим компютър Razer Phone. Устройството бе посрещнато доста топло от публиката и пожъна огромен триумф. Това се удостоверява освен от данните на аналитиците, ни и от формалния финансов доклад на Razer.

В новия доклад на Razer се вижда, че през изтеклата съвсем една година, в параграфа „Други устройства“ е маркиран приход от $16,5 милиона. Ръстът е доста огромен – 432,3%. Този растеж се дължи точно на излизането на Razer Phone.

Вдъхновявайки се от триумфа на Razer Phone, производителят незабавно стартира работа върху второто потомство на геймърския смарт телефон. Това бе доказано и от формалните представители на Razer, по време на огромното ревю IFA 2018 в Берлин. Не бе споделена информация за техническите характерности на новото устройство.

Според появилата се неофициална информация, новият Razer Phone ще се назовава Razer 2 , а неговите продажби ще стартират в края на тази година. Според най-популярната версия, Razer 2 ще бъде показан през ноември, тъкмо една година след презентацията на Razer Phone.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР