РазенБалшпорт Лайпциг игра смело с човек по-малко близо 70 минути,

...
РазенБалшпорт Лайпциг игра смело с човек по-малко близо 70 минути,
Коментари Харесай

Байерн преодоля РБ Лайпциг след драма с дузпи

РазенБалшпорт Лайпциг игра самоуверено с човек по-малко близо 70 минути, с цел да отстъпи на Байерн Мюнхен с 5:6 след осъществяване на дузпи в дуел от втория кръг за Купата на Германия, състоял се на стадион "Ред Бул Арена ".

"Биковете " изиграха положително първо полувреме, в което имаха превес над първенците, само че не съумяха да употребяват преимуществото си. Стигна се и до много противоречив миг, при който съдията отсъди дузпа за домакините, само че по-късно я анулира.

Второто полувреме беше още по-горещо и изпълнено с нови груби неточности на арбитъра Феликс Цвайер.

Той първо подвигна много преувеличен втори жълт картон на Наби Кейта, а по-късно отсъди несъществуваща дузпа за Лайпциг и Емил Форсберг откри резултата от бялата точка.

Правдата спечелва доста бързо и пет минути по-късно Тиаго Алкантара изравни след прецизен удар с глава, засичайки центрирането на грешника без виновност Джером Боатенг. До края на постоянното време баварците натискаха, само че мачът влезе в продължения. В тях момчетата на Юп Хайнкес имаха превес, само че вратарят Гулаши направи няколко изключителни спасявания и РазенБалшпорт се добра до осъществяване на дузпи, само че там голмайсторът на отбора Тимо Вернер беше отхвърлен от Свен Улрайх.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР