Раздялата на Шакира с Жерар Пике безспорно се е оказал

...
Раздялата на Шакира с Жерар Пике безспорно се е оказал
Коментари Харесай

Терапията, с която децата на Шакира се справят с раздялата на родителите си

Раздялата на Шакира с Жерар Пике несъмнено се е оказал един от най-тежките моменти в живота й. Ако не от друго, можем да забележим това от песните, които сътвори в последните две години, и преди малко излезлият й албум Las Mujeres Ya No Lloran.
 Шакира има още какво да каже за Пике
Какво е жертвала Шакира поради Пике

В името на любовта

Няма по какъв начин сходна фрапантна смяна да не се отрази на живота на двете деца на певицата й футболиста - 11-годишния Милан и деветгодишния Саша. В изявление за YouTube канала на Зейн Лоу 47-годишната Шакира дава някои детайлности за това по какъв начин Милан се оправя със обстановката.

" Спомням си, че той написа две красиви песни по време на целия развой на раздялата. Две песни за пиано с текст. Всеки път, когато е подтиснат, той отива на пианото и написа музика. "

Колумбийката признава, че и двете й деца имат мощен интерес към музиката и от време на време тримата пеят дружно. Явно обаче Милан е по-отдаден на нея, като основаването на песни са " неговият катарзис, неговата терапия " по думите на майка му.

" Саша се учи да свири на китара, а Милан е много добър барабанист. Така че той е на барабаните, Саша на китарата, аз пея и тримата си вършим джем сешъни у дома ", споделя още тя пред Лоу.

признава още, че не й е елементарно да бъде самотна майка, тъй като държи да участва допустимо най-вече в живота на децата си, " само че би трябвало да се изкарват и пари ". " Трябва да сложа децата да си легнат, а по-късно да търча към студиото. Всичко е надолу с главата. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР