Раздялата на Емилия с милионера с арабски произход Жорж Башур

...
Раздялата на Емилия с милионера с арабски произход Жорж Башур
Коментари Харесай

Емилия хванала Башур на калъп с млада жена

Раздялата на Емилия с милионера с арабски генезис Жорж Башур е била предизвикана от противен случай, научи наш кореспондент от сигурен източник. Оказало се, че певицата е заловила мъжа си на шаблон с много по-млада от него държанка, в скришен апартамент, населяван от него, в затворен комплекс в София, оповестява в. „ Уикенд “.

Изпълнителката имала съмнения, че брачният партньор й кръшка още от предишното лято, когато той почнал постоянно да отсъства от вкъщи им сякаш заради бизнес задания. Мнителната Емилия обаче решила да направи лично следствие и почнала да го следи. Така открила, че Башур има скришен телефон, по който общувал с любовницата си. Апаратът бил държан в автомобила му, а притиснат натясно, арабинът се заклел, че телефонът му служи за „ специфични бизнес интервенции ” и секретни диалози със съдружници от чужбина.

Емилия обаче към този момент била наясно, че бащата на второто й дете си има държанка, и се заела да го следи. Така се натъкнала на информация, че той употребява апартамент в затворен комплекс, който Жорж бил купил на една от компаниите си и сякаш служел за офис.

Една вечер, когато Башур още веднъж обяснил, че няма да го има заради неотложни задължения, Емилия отишла в комплекса и цъфнала на вратата на жилището. Там се оказало, че арабинът е в обятията на новата си млада възлюбена. Последвал „ цирк „ Балкански ”, а огорчената певица съвсем направила спазъм от рев и сълзи. Притиснат натясно, Жорж признал, че има връзки с млада брокерка от имотна компания, с която се срещали напоследък.

„ Двамата се разделиха към Коледа, а Емилия беше напряко сломена. Сега резервираха положителните си връзки в името на детето и най-малко няма драми сред тях. Бизнесменът всеки месец дава пари за дъщеричката си ”, коментират обстановката източниците на „ Уикенд ”. Емилия се надявала погрешният й брачен партньор да се насити на любовницата и да се върне при нея, само че възможностите за това били относително дребни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР