Раздялата на Анита Димитрова и Димитър Рачков май не изненада

...
Раздялата на Анита Димитрова и Димитър Рачков май не изненада
Коментари Харесай

Анита забрави Рачков

Раздялата на Анита Димитрова и Димитър Рачков май не изненада чак толкоз почитателите на артиста, които предричаха точно подобен процес на връзките с много по-младата от него модифицирана русокоска.

Въпреки че се разделиха относително неотдавна и както се споделя – смяната в статуса им е още прясна, това напълно не пречи на силиконката да покаже какъв брой бързо може да не помни, стига да е в добра компания.

От скорошно стори на плеймейтката излиза наяве освен какъв брой добре си прекарва тя времето, само че и по какъв начин тъкмо чества свободата си. Димитрова към момента не е коментирала формалните аргументи за раздялата с известния тв водещ, само че е видно, че тя сносно й се отразява. Блондинката е
От това, което се вижда в сторито на Анита, не излиза наяве къде тъкмо е събитието, на което е участвала, само че и това няма кой знае какво значително значение. А дали има нов мъж в живота й, с който да споделя тези мигове, с изключение на с приятелите си, доста скоро вероятно ще стане ясно.

Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в положителни връзки, само че са взели решение да сложат завършек на връзката си. „ Да, правилно е. Потвърждавам, че към този момент не сме дружно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са естествени неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има шанс по пътя си. Не желая да приказвам повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разпространявам интимния си живот по медиите “, съобщи артистът, който кардинално не разяснява персоналния си живот, написа Хотнюз.

Анита пък, очевидно желае час по-скоро да рестартира живота си и да скъса с предишното, тъй като е побързала да изтрие всички фотоси с Рачков, макар че сякаш двамата са запазили положителните си връзки. Както се случва нормално, истината си прокарва сама път, даже и настойчиво да бъде прикривана и току виж скоро станало ясно какво в действителност е предизвикало този процес сред двамата. Засега близки до Рачков настояват, че повода няма нищо общо с любовен триъгълник или с невярност, които са най-честите аргументи за раздели, а става дума за несходство в характерите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР