Раздялата между старши треньора Саша Илич и Чукарички, както и

...
Раздялата между старши треньора Саша Илич и Чукарички, както и
Коментари Харесай

Саша Илич се отдалечава от ЦСКА, изникна сензационен вариант за треньор на червените

Раздялата сред старши треньора Саша Илич и Чукарички, както и бъдещето му, са съществени тематики в сръбските медии. Именно името на Илич изскочи като евентуален заместител на Стойчо Младенов в ЦСКА.

По последна информация от западната ни съседка младият експерт се отдалечава от " Българска войска ", тъй като към него има интерес и от различен клуб, написа сръбското издание " Телеграф ".

“Сръбският треньор няма да поеме ЦСКА от София. През деня се появи новината, че единствено ден откакто се съгласи да приключи контракта с Чукарички, Саша Илич пътува за договаряния за вдишване на ЦСКА - София. Тази вест обаче не е вярна, защото той е в Белград и няма желание да поема българския отбор”, се споделя в обявата на сръбската медия.

Твърди се, че изявлението на Стойчо Младенов по отношение на селекционната политика на ЦСКА в допълнение разубедило Илич да тръгне към София.

Младенов подаде оставка през вчерашния ден, откакто „ алените “ победиха с 2:0 Славия в първи полуфинал за Купата на България. Той изиска коренна смяна в селекционната политика на клуба, тъй че да остане в ЦСКА.

Сериозно обсъждана е и повода, заради която треньорът остана без работа. От Чукарички публично оповестиха, че са прекратили контракта на Илич по взаимно единодушие. Появи се обаче информация в част от медиите в западната ни съседка, че легендата на Партизан е бил уволнен поради скандал. След равенството с Партизан (0:0) на 10 април той е декларирал, че тимът му е по-слаб от „ гробарите “.

Илич даже е добавил, че състезател на Чукарички е трябвало да бъде изпъден и по този метод реферът е ощетил противника, който води борба за купата с Цървена звезда. Това вбесило управлението на Чукарички и то взело решение да уволни Илич.

Любопитното в тази ситуация е, че някогашни съотборници на Саша Илич в Партизан пуснаха в обществените мрежи постове, които гласяха: „ Свободата е опцията да казваш истината ", като по този начин намекнаха, че скандал от подобен вид е довел до уволнението на младия експерт от Чукарички.

Ръководството на ЦСКА е направило сондажи по отношение на опцията съветникът на акционерите Алън Пардю да застане краткотрайно отпред на отбора.

Едва след 4 дни на " алените " им следва значим конфликт с Левски, а някогашният управител на Нюкасъл и Кристъл Палас познава добре тима и няма да се нуждае от време за акомодация и стиковане с футболистите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР