Раздялата между футболиста на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира

...
Раздялата между футболиста на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира
Коментари Харесай

Шакира шокира, съсипаха Пике заради певицата

Раздялата сред футболиста на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира не стопира да притегля вниманието на медиите към този момент много седмици. Отношенията сред двата стават все по-бурни и в учредена на това е борбата за настойничество над двамата им синове – Милан и Саша.

Пике не е удовлетворен, че колумбийката възнамерява да се реалокира да живее във Флорида дружно с момчетата.

Испанският " AS " оповестява, че националът на Ла Фурия и Шакира към този момент са имали първа среща по отношение на за попечителството и тя изобщо не е предходна добре. Според информацията, певицата настояла Пике да подпише контракт с Интер Маями, с цел да може да вижда децата по-често. Иначе той ще има разполагаем пет пъти годишно, с цел да се среща с двамата си синове.

Предложението на 45-годишната колумбийка подразнило мощно футболиста, който е тъкмо с 10 години по-млад от нея. Пике възнамерявал да смени тима, само че желал да остане в Барселона най-малко още един сезон.

Следващата дата за среща сред двамата е 4 август, а Шакира ще го посрещне с децата на Бахамите.

Няколко дни преди този момент бранителят на Барселона Жерар Пике беше освиркван по време на приятелския мач против огромния зложелател Реал (Мадрид), в който каталунците завоюваха с 1:0 в Лас Вегас. Той влезе като промяна в 62-ата минута и си навлече гнева на почитателите, които го освиркваха при всяко допиране.

Според испанския ветсник " Марка " публиката е изразила по този начин отношението си към раздялата на футболиста с поп певицата Шакира. На няколко пъти почитателите скандираха името на колумбийката.

" Не знам защо беше освиркан. Чухме го. Не мисля, че Пике се тормози от това. Познаваме го, страховит е, нищо не го притиска. Мисля, че подсвиркването го стимулира. Не мисля, че той ще загуби сън поради тази обстановка ", показа Жорди Алба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР