Раздвижване има и около стадион Локомотив в Пловдив, видя репортер

...
Раздвижване има и около стадион Локомотив в Пловдив, видя репортер
Коментари Харесай

Започнаха проучвателните сондажи на Лаута

Раздвижване има и към стадион " Локомотив " в Пловдив, видя кореспондент на Sportal.bg . След като сериозната работа по стадион “Христо Ботев” не стопира, през днешния ден и на " Лаута " дойде техника. С нея започнаха проучвателните сондажи за разкриване на подпочвени води.

Стартовата точка бе сред естрада “Бесика” и централната естрада, като през идващите дни следва сондирането на още точки. Преди близо две седмици започнаха полеви тествания до днешните проучвателни сондажи - по условия на Еврокод (норми за плоско сондиране, евростандарт за спомагателни индикатори за устойчивостта на земната основа). Това се ползва за всички уреди с потенциал над 1000 индивида.

Днес шефът на РУДИН ООД Живко Желев пък призна пред “Марица”, че се чака при започване на март да влязат и строителите, само че отхвърли да се ангажира с дати по кое време може да е подготвен стадионът.

Тази заран стартира и ограждането на строителната площадка, където ще построи своята спортна база, На мястото, намиращо се в ж.к. Тракия, имаше екскаватор и няколко служащи, които инсталираха телената мрежа, която ще огради целия терен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР