Раздорът между Атака и НФСБ продължава. След като вчера НФСБ

...
Раздорът между Атака и НФСБ продължава. След като вчера НФСБ
Коментари Харесай

Атака: Защо да не поискаме оставката на Валери Симеонов

Раздорът сред " Атака " и НФСБ продължава. След като през вчерашния ден НФСБ изиска отстраняването на Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група на Патриотите, през днешния ден от " Атака " заговориха, че би могло да се мисли за отстраняването на Валери Симеонов като вицепремиер.

Самият Сидеров не разяснява тематиката, защото отсъства поради визитата си в Молдова.

" Това е една прелестна демонстрация на неприятен усет от страна на сътрудниците. Има си място, където тези неща може да се разясняват и това е съдружният съвет. След като е издигнат въпросът за оставката на господин Сидеров, за какво да не се желае оставката и на господин Симеонов? ", запита риторично депутатът от " Атака " Николай Александров.

Той бе безапелационен, че причина за рецесията в връзките сред двете партии е позицията на вицепремиера Симеонов за статута на украинската черква.

" Винаги войните в международен мащаб са се водили заради две аргументи - вяра и запаси. Не може по този начин елементарно да се заиграват с религиозните карти, разберете! Не отива, на който и да е, било то редови народен представител, вицепремиер или министър председател, да го прави толкоз с лесна ръка ", съобщи Николай Александров.

Противоречията сред " Атака " и НФСБ са кардинални, само че няма да повлияят на стабилността на държавното управление, добави професор Станислав Станилов.

" Между " Атака " и НФСБ има дълбоки и големи разлики - те са русофоби, ние сме русофили. Това е ясно. Това, обаче не касае нашето съдружно съглашение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР