Разделителната способност обаче все още е ограничена до 4K Емил

...
Разделителната способност обаче все още е ограничена до 4K Емил
Коментари Харесай

DJI представи екшън камерата Osmo Action 4 с по-голям сензор и по-висока цена

Разделителната дарба обаче към момента е лимитирана до 4K

Емил Василев преди 12 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 14:30 | 31.07.2023

Северна Корея показа „ най-мощното оръжие в света “ – нуклеарната безпилотна подводница „ Haeil “

КосмосЕмил Василев - 12:16 | 01.08.2023

Ракетата Falcon 9 на SpaceX може да е пробила дупка в йоносферата

КосмосЕмил Василев - 19:00 | 01.08.2023

Австралийската галактическа организация разкри произхода на мистериозния обект, открит на краибрежието ѝ

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

DJI показа екшън камерата Osmo Action 4 по-малко от година след появяването на нейния предходник. Новият модел разполага с по-голям датчик за по-качествени фрагменти и поддръжка на кинематографичния цветови профил D-Log M.

DJI Osmo Action 4 получава 1/1,3-инчов датчик, същият, който се употребява в камерите на дроновете DJI Mavic 3 Pro, Mini 3 Pro и Air 3. За съпоставяне, миналогодишният DJI Osmo Action 3 употребява 1/1,7-инчов датчик, а GoPro Hero 11 – 1/1,9-инчов датчик. Няма доста други разлики по отношение на миналогодишната екшън камера: същото 155° зрително поле и бленда f/2,8. В естествен режим тя поддържа 4K снимане при 120 фрагмента в секунда с 10-битов цвят.

Разделителната дарба на фотосите е леко понижена до 3648 × 2736 пиксела (10 МР) спрямо 4000 × 3000 (12 МР) в миналогодишния модел. Дизайнът също е еднакъв с бутон за запис в горната част и бутон за включване/изключване в профил. Отделението за батерията и слотът за карта с памет са от дясната страна, до момента в който USB Type-C портът е от лявата страна, когато се гледа начело. Батерията предлага същите 1770 mAh, 150 минути време за запис и 18 минути за зареждане до 80%. Камерата няма вътрешна памет – нужна е microSD карта.

Магнитното заключване ви разрешава да избегнете потребността от външен калъф за монтиране на аксесоари – поддържа се всяка съвместима с GoPro стойка. DJI предлага лична гама от аксесоари: камерата може да се прикрепи към гръден колан, каска, врат, кормило на велосипед и китка, а има и калъф за гмуркане на дълбочина до 60 метра – без него камерата може да бъде потопена оптимално до 18 метра. DJI Osmo Action 4 разполага с челен 1,4-инчов екран с разграничителна дарба 320 × 320 пиксела и главен 2,25-инчов екран с разграничителна дарба 360 × 640 пиксела. И двата имат бляскавост от 750 нита, което е задоволително блестящо даже в слънчеви дни. Налице са 3 микрофона, които се ръководят от софтуерен логаритъм, който потиска шума от вятъра, осигурявайки високо качество на звука за такова плътно устройство.

Системите за стабилизация Rocksteady 3.0 и Rocksteady 3.0+ отстраняват клатенето на камерата във всички направления при запис до 4K със 60 фрагмента в секунда. HorizonSteady поддържа линията на хоризонта постоянна без значение от въртенето на камерата при снимане с разграничителна дарба до 2,7K. HorizonBalance поправя хоризонталния надолнище в границите на ±45° и обезпечава стабилизация при снимане до 4K и 60 фрагмента в секунда. DJI Osmo Action 4 изисква камерата да бъде задействана посредством приложение за смарт телефон, с цел да стартира работа, като е избран краен период. Приложението ви разрешава да преглеждате и споделяте снимани фрагменти.

Стартовата цена на DJI Osmo Action 4 е 399 $ в базовия пакет, до момента в който Action 3 се оферираше за 329 $. Има и уголемен вид – Adventure Combo, който се предлага с 3 акумулатори, защитна рамка, адаптерна стойка, мини стойка, лепенка, 2 заключващи винта, USB Type-C кабел, многофункционално поделение за акумулатори, телескопична ръкохватка, качулка за обектив и поставка срещу хлъзгане – всичко това за 499 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР