Разделите са трудни за всеки участник в една връзка, но

...
Разделите са трудни за всеки участник в една връзка, но
Коментари Харесай

10 причини да не можете да се отърсите от спомена за бившия

Разделите са сложни за всеки участник в една връзка, само че през днешния ден ще подчертаваме на дамите. Като нежния пол, те са по-емоционални и чувствителни, по-трудно превъзмогват сложните ситуации  и им е нужно време, с цел да се съвземат. Последиците от приключването на връзка са доста, а интервалът по-късно е допустимо да продължи с години. Ако желаете да разберете аргументите, заради които не можете да се отърсите от загатна за някогашния, останете до края.

Първа обич

Ако досегашната ви половинка е била първата и същинската ви обич, то е обикновено да не можете да го забравите дълго време и да страдате по предишните дни. Това са неща, които с ви се случили за пръв път и привикването с тях е мъчно. Опитайте се да разберете, че животът не свършва и сигурно ще се появи нов човек, който също да обичате толкоз мощно, а даже и повече.

Преструвате се, че всичко е наред

Заблуждавате се, че като потушавате страданието и се пробвате да не мислите за някогашния си, всичко е наред. Но не е по този начин. Ако не изстрадате болката, в случай че не си дадете време да осъзнаете случилото се и да прогоните неприятните мисли, то това страдалчество ще се върне като бумеранг при вас. Ако не излеете страстите си, те ще останат във вас и ще се появят в най-неподходящия миг. Затова си дайте време, записвайте мислите си, споделяйте болката с околните си. Когато я приемете и извадите нескрито,  отминаването й ще се случи по-бързо.

Продължавате да се интересувате от него

Докато непрекъснато следите дейностите и постъпките на някогашния си, вие няма да го превъзмогнете. Ако се изолирате от живота му, възобновяване ще е по-бързо и безболезнено, в сравнение с до момента в който го гледате с нови приятелки.

Не сте поставили финален край

И двамата знаете, че връзката ви е токсична или просто не се разбирате задоволително. Постоянно се разделяте и събирате и никой от вас не може да постави финален край. Помислете разумно и направете тази сериозна крачка, може да е мъчно, само че ще се почувствате по-добре.

Имате ниско самочувствие

Имате ниска самокритика, непрекъснато се съмнявате в качествата си и си мислите, че никой различен няма да ви обърне нужното внимание. Но това не е по този начин. Не се самообвинявайте и се пробвайте да се заобичате такава, каквато сте. Като знаете цената си ще преживявате загубите доста по-лесно.

Мислите ви са непрекъснато в предишното

Продължавате да си задавате въпроса „ Ами в случай че? “ и да се чудите какво би станало при други условия. Докато стоите в предишното и желаете то да се върне, няма по какъв начин да продължите напред. Не си задавайте въпроси от сходно естество, ами направете проекти за бъдещето. Спомените не са, с цел да живеем в тях и да пренебрегваме сегашното. Така единствено ще се нараните още повече.

Самообвинявате се

Ако половинката ви е подхванала първата стъпка към раздялата, то нормално другият стартира да се самообвинява. А не е редно. Вие не сте отговорни за мислите и страстите на индивида насреща. Ако продължавате да трансферирате цялата виновност върху себе си, няма да се отървете от страданието дълго време, а и непрекъснато ще се чудите какво би било станало, в случай че сте работили по-различно.

Дългите връзки се претърпяват по-трудно

Когато връзката е била дългогодишна е обикновено да се преживее по-трудно. Вие сте слели живота си с някогашния, имали сте общи проекти, построили сте постоянна връзка и със фамилията им. Възстановяването е нелеко и лишава повече време, само че не трябва да се отчайвате.

Надявате се още веднъж да се съберете

Може би чакате някогашния да се върне при вас, да ви даде знак, че желае да опитате още веднъж, само че в случай че това не се случва дълго време, е по-добре да спрете да се надявате. Дайте късмет на новите благоприятни условия.

Мислите, че той е единственият

Поставяте някогашната си половинка на фундамент, романтизирате всичко у тях, мислите, че е най-хубавият за вас. Спрете с тези заблуждения. Дайте късмет на нов човек, отдалечете се от някогашния и може и да видите неща у него, които даже не сте забелязвали през цялото това време. Реалният му облик може да не ви допадне.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР