Разделите са онези моменти, в които е добре да анализираме

...
Разделите са онези моменти, в които е добре да анализираме
Коментари Харесай

Ето 5 знака, че връзката ви не е стабилна

Разделите са тези моменти, в които е добре да проучваме някои неща. Понякога се случва да тъжим за взаимоотношения, за които още през цялото време е имало знаци, че нямат бъдеще. Има някои признаци, по които можем да разпознаем дали си коства да отделяме време и сила на една връзка или не. Ето някои от тях.

Постижения
Когато връзката ви е постоянна, вие непрекъснато търсите способи да се усъвършенствате. Създавате нови скъпи контакти, намирате по-добра работа, радвате се на поддръжката на колегата си. От друга страна, когато се намирате във взаимоотношения, които основават непрекъснато напрежение, губите мотивация за занимания, реализиране на фантазии.

Отношение към колегата
Защо ни е да сътворяваме връзка с човек, който не можем да приемем подобен, какъвто е? Въпреки че всеки малко или доста се трансформира, когато е влюбен, генерални промени са рядко срещани, в случай че индивидът не го изиска. Няма по какъв начин да си мислим, че ще променим някого, че ще го накараме да следва нашите правила и разбирания за живота. Или одобряваме хората такива, каквито са и знаем с какво би трябвало да създадем взаимни отстъпки, или се обричаме на връзка с спорове.

Изразяване на страсти
Ние сме страсти – позитивни, негативни. Те са нашият метод да изразим себе си и не трябва да се тормозим да го вършим пред колегата. Ако се опасяваме да изразим неодобрение, единствено с цел да не бъдем изоставени, тогава за какво ние да бъдем в тази връзка? Когато вашият сътрудник или вие се нуждаете от обстоятелства, доказващи, че се обичате, това значи, че някой от вас има подозрения по отношение на искреността на връзката ви. Съмненията постоянно водят до дисбаланс, изключително когато са премълчани или не бъдат изговорени с подобаваща връзка.

Самовъзприятие
Показател за личността, само че и за положението на любовните взаимоотношения е нашата лична самокритика и тази на половинката ни. Има взаимоотношения, в които единият от сътрудниците, компенсира своите дефекти, омаловажавайки индивида до себе си. В началото на връзката наподобява безобидно да те съпоставят, да ти припомнят неточности, непрекъснатата рецензия. Всичко това няма по какъв начин да бъде основа за щастлива и дълготрайна връзка.

Показване на любов
Една от най-важните характерности на зрялата връзка е способността на двама души да споделят любовта си един към различен. Много сътрудници поставят старания единствено при започване на взаимоотношенията, а по-късно се одобряват един различен за даденост. Любовта е отдаване всеки ден и в случай че вие не сте подготвени да давате, към момента не сте подготвени за подобен ангажимент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР