Разделилият се вече от година и половина с Анджелина Джоли

...
Разделилият се вече от година и половина с Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Брад пит се представя с истинското си име след развода

Разделилият се към този момент от година и половина с Анджелина Джоли Брад Пит още веднъж е свободен. След като мина през сложен интервал, през който се беше съсредоточил да се държи добре с някогашната си брачна половинка, с цел да може да се вижда с шестте си деца - Мадокс, Пакс Тиен, Захра, Шайло, Нокс и Вивиан, Брад Пит към този момент е подготвен за нови познанства, оповестява уеб сайтът Page Six.

И за задачата холивудската звезда към този момент не се показва като Брад. Предпочита да употребява същинското си име Уилям. Брад, по-скоро Брадли е второто име на артиста. Свидетел споделя пред "Page Six " за преживелица отпреди няколко дни, която е станала в кафенето "Coffee Commissary " в Лос Анджелис. "Той дойде на мотор, беше със слънчеви очила, дънки и кожено яке ", споделя очевидецът. "Брад Пит стартира диалог с една жена която беше на опашката.

Тя беше доста симпатична и приличаше на Кейт Босуорт, само че не беше. Тогава Брад Пит сподели: Здравейте, аз съм Уилям. При което младата жена отговори: Оо, по скоро наподобявате на Брадли ". "Ами това е второто ми име ", отговори усмихвайки се той и й намигна. След като бе обслужен се качи на мотора си и отпътува, прецизира още източникът. След като бе обявено, че Бранджолина се разделят, носеха се клюки за връзки сред Брад Пит и Сиена Милър и Анджелина Джоли и Джаред Лето. Но за момента никой от двамата не се е афиширал публично с различен човек.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР