Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат

...
Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат
Коментари Харесай

Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова?

Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат фенове, гледали през вчерашния ден вечер новото шоу на комика. Красивата русокоска до момента не пропускаше издание на " Забраненото шоу на Рачков ", което спря предходната година. Бе и измежду публиката на множеството издания на " Като две капки вода ", което Рачков води, само че през вчерашния ден вечер не е видяхме измежду хората, които пляскаха и се смяха в првото издание на шоуто. То е записано авансово и е допустимо Анита просто да е била на плаж, само че отсъствието се набива на очи, написа Хотнюз.



Още повече, че Анита е страно пасивна в инстаграм през лятото, когато всички хубавици като нея всеки ден качват фотоси от плажове, коктейли в съвременни заведения и купони до безкрайност. Рачков също не е споделял техни общи фотоси от близо три месеца, като в обществените мрежи популяризира единствено новото си предаване.
В публиката за разлика от Анита седеше прясната младоженка Калина Крумова, тъй като нейният мъж бе измежду първите участници в шоуто, което правеше отсъствието на Анита още по-крещяща.
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР