Раздават минерална вода в София - хората да утоляват жажда

...
Раздават минерална вода в София - хората да утоляват жажда
Коментари Харесай

Раздават минерална вода в София - хората да утоляват жажда в жегата

Раздават минерална вода в София - хората да утоляват жадност в жегата
Общината в София провежда разпределяне на минерална вода във вторник по отношение на високите летни температури, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В ранния следобяд хората, които минаваха близо при храма „ Св. Неделя ” и на "Орлов мост" – при езерото „ Ариана ” получаваха дребна бутилка минерална вода. Освежителната течност e обезпечена като подаяние от „ Девин ” АД, раздавана от чиновници на община до привършване на количествата.

Вяра Петрова от общината изясни, че за деня са планували към 600 бутилки да бъдат раздадени на двете места.

„ Утре организираме трети обект, който ще бъде на НДК до пилоните ”, сподели тя и уточни, че раздаването на безвъзмездна вода ще продължи във всички горещи дни. Това го практикуват още от 2013г. Бутилките са от спонсори, дарени от компании.

Миналата година още през юни поради жегите, които тогава нажежиха въздуха в София до 37 градуса, в столицата започнаха да раздават на три пункта минерална вода. Тогава от там оповестиха, че по отношение на горещите летни температури на 30 юни 2017 година Столичната община провежда разпределяне на бутилирана вода на три места в града. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР