Разчитаме, че гражданите ще разпознаят Мая Манолова като техният кандидат.

...
Разчитаме, че гражданите ще разпознаят Мая Манолова като техният кандидат.
Коментари Харесай

Никола Вапцаров от ИК на Мая Манолова: Тя е правилният кандидат

Разчитаме, че жителите ще разпознаят Мая Манолова като техният претендент. Манолова не прави взаимни отстъпки когато става въпрос за публични ползи. Манолова е верният претендент. Това съобщи Никола Вапцаров от ИК на претендента за кмет на София Мая Манолова в студиото на Izbori.bg.

"Сега Столична община се ръководи на мрачно. Смята се, че Фандъкова е сложено лице. Създава се усещане, че се ръководи прекомерно едностранчиво. Ако Манолова стане кмет, ще се вслушва в партийните хрумвания, а най-големият и знак ще бъде публичното мнение ", сподели още той.

"Проблемите на столицата са доста, а те са решими с пари и воля. Воля има, а въпросът е средствата да не изтичат в нагласени публични поръчки или другарски кръгове. Има неяснота в публичните поръчки на Следствен отдел към окръжна прокуратура. Или има непросветеност или корупция, това се вижда в ремонтите из София ", добави Вапцаров.

"Гражданите заплащат за загубите на "Топлофикация ". Ще има проверка, с цел да се види на къде отиват парите на жителите ", разкри той.

"София е една огромна каца без дъно, а всичко, което се влива в нея изтича ", счита Никола Вапцаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР