Разчитам посланието на Асен Василев, че ПП искат да отидем

...
Разчитам посланието на Асен Василев, че ПП искат да отидем
Коментари Харесай

Гечев: Разчитам посланието на Асен Василев, че ПП искат да отидем на избори

Разчитам посланието на Асен Василев, че Политическа партия желаят да отидем на избори. Така Румен Гечев от Българска социалистическа партия отговори на Асен Василев. В четвъртък вечерта съпредседателят на Политическа партия съобщи в изявление за националната телевизия, че Българска социалистическа партия не е техен евентуален сътрудник, заяви NOVA.   

" Нещо се е случило в " Промяната ” към края на деня. През деня приказвах с сътрудници и ставаше дума за това, че трите партии от предходната коалиция би трябвало да вършим всичко допустимо да се държим в пакет – Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България, защото това би помогнало в хода на договарянията и с другите партии ”, съобщи Гечев.

Сега разчитал думите на Асен Василев като обръщение. " Ако това е мнението на Политическа партия, те не желаят да се сформира държавно управление, а да отидем на избори. Само с Демократична България няма по какъв начин да образуват държавно управление ”, сподели Гечев.

Той отхвърли опцията Българска социалистическа партия да поддържа кабинет с третия мандат, в който взе участие ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане ”.

От Българска социалистическа партия щели да продължат да поставят старания в този момент, защото най-важната задача на този парламент е да одобри бюджет за 2023 година

" Продължаването на бюджета за 2022 година значи заледяване на приходите, на пенсиите, на покупателната дарба. При инфлацията, която се чака, общините и държавните институции няма по какъв начин да устоят по този начин ”, съобщи Гечев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР