Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят. Днес ще

...
Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят. Днес ще
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието: Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят

„ Разчитам на членовете на Висш съдебен съвет да ме поддържат. Днес ще осигурим всички правила на надлежния правосъден развой, в случай че се стигне до разглеждане на настояванията за освобождението на основния прокурор. “

Това сподели министърът на правораздаването Атанас Славов преди съвещанието на Висш съдебен съвет. По думите му ще предложи точката за освобождение на основния прокурор да бъде първа от дневния ред.

„ Министър Зарков е направил предложение за включване като точка в днешния дневен ред – точно разглеждане на двете импортирани претенции. За да може да се откри дали е осъществено нарушаване “, добави Славов.

Журналистите се пробваха да спрат самия Иван Гешев за въпроси преди съвещанието, само че той не спря.

Днес пленумът на Висшия правосъден съвет ще стартира дебата за от поста основен прокурор. Кадровиците сплотиха двете претенции в едно и към този момент са се срещнали с доказателствата. Очаква се да бъдат изслушани призованите очевидци .

Заседанието на Висш съдебен съвет е предшествано от митинг в поддръжка на Иван Гешев , което се организира пред постройката на Висшия правосъден съвет.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР