Разчистването на Варна след бурите през последните седмици продължава. В

...
Разчистването на Варна след бурите през последните седмици продължава. В
Коментари Харесай

500 повалени дървета само в Приморски, продължава разчистването на Варна

Разчистването на Варна след бурите през последните седмици продължава. В центъра на града и в Морската градина към момента има купища листа и клони, видя кореспондент на Moreto.net.

Тече дейна работа по разчистването на следствията от неприятното време. На доста места обаче към момента струпани с листа чували чакат да бъдат прибрани. Огромни клони има на всевъзможни места. Нарязани стволове на рискови дървета чакат също да бъдат натоварени и извозени.

От регион „ Приморски “ рапортуват за 500 повалени в резултат на бедствията дървета. 450 от тях са от първия вихър, 50 – от втората стихия.

„ Има за култивиране още дървета, трябват екипи на място. В момента на терен са 12 екипа. Нужни са ни още най-малко 2 дни да се оправим със обстановката “, сподели районният кмет Николай Желязков.

" Да се работи стремително и доста мобилизирано в община Варна, с цел да се обезопаси средата и на следващия ден вечер (29 ноември) да прекратим бедственото състояние ", подреди през днешния ден кметът на морската столица.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР