Разбутването на коалицията ПП-ДБ след решението на Зелено движение“ да

...
Разбутването на коалицията ПП-ДБ след решението на Зелено движение“ да
Коментари Харесай

„Спаси София“ и „Зелено движение“ заедно на избори? Ама няма време да се прекръстят на „Спаси България“

Разбутването на обединението ПП-ДБ след решението на „ Зелено придвижване “ да се явят независимо на изборите на 9 юни предизвика въпроси дали няма да се промени моделът и на локално софийско равнище. Скандали, противоречиви решения, митинги и един пийнал бягащ от ПТП общински консултант хвърлиха леке върху обединяването в София.

Дали „ Спаси София “ няма да решат да се явят на обединят на национално равнище дружно с отделилото се „ Зелено придвижване “? Слухове, че има нещо пусна в полемика с Венци Мицов някогашната пиарка на Политическа партия Диана Дамянова. 

„ Май се чува, че дружно с твоите любимци от „ Спаси София “, които се канят да скочат национално, но немат време да се прекръстят на „ Спаси България “. Та огромно чудене пада в този момент, но ще разгадавам, че ти повече от мен ще следиш въпроса и ще информираш в точния момент “, написа тя.

„ Разкошна вест. Плача “, възкликна Мицов с добавени виртуални усмивки и добави „ Спаси София “, в случай че се коалирате и не извършите Гергин евродепутат, нема да ви стъпим “


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР