Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Тези

...
Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Тези
Коментари Харесай

Скандал! Кирил Петков натирил превозвачите. „Заяви, че той командва и ни показа вратата“, твърдят те

„ Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Тези хора нямат никаква визия от маниери, протокол и етикет. Ние продължаваме с митингите. Няма да спрем дотук. Току-що бяхме помолени от министър-председателя да напуснем срещата, тъй като Кирил Петков съобщи, че в тази зала той ще дефинира разпоредбите и в случай че на нас не ни харесва това, което приказва, можем да станем и да си тръгнем. Ние това и направихме. България не е на премиера, не е на „ Продължаваме промяната ”.

Това обявиха представители на превозвачески компании, които са разбрали от медиите за срещата си с премиера.

„ Ние сме страната, в която няма никакво подкрепяне, нищо няма за преодоляване на инфлационни процеси. Протестите стартират от 10-и и ще продължат до 18 май ”, безапелационни бяха те.

По думите им има наставления, както и изпратени писма от Европейска комисия, от които излиза наяве, че акцизът може да бъде понижен с 50 на 100.

„ Премиерът стартира да ни изяснява по какъв начин няма опция и по какъв начин други браншове желали това или това. Той ни сподели вратата, такова пренебрежение и такава липса на образование, извинявайте, само че това е скандално ”, съобщи Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи./Tribune.bg
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР