Разбрахме, че има хартиена коалиция, няма как – ще се

...
Разбрахме, че има хартиена коалиция, няма как – ще се
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Машините се превръщат в едно скъпо упражнение за българския данъкоплатец

" Разбрахме, че има хартиена коалиция, няма по какъв начин – ще се връщат. Машините се трансформират в едно скъпо упражнение за българския поданик " сподели Ивайло Мирчев от " Демократична България " (ДБ) в студиото на bTV.

„ Можем да минем към гласоподаване с бобени зърна, уповавам се хартиената коалиция да я удовлетвори като метод за изложение на вота. Тръгнахме оттова, че хората би трябвало да имат избор, а стигнахме до отпадане на машинния протокол. Флашките ще се употребяват единствено в съда при оборване на резултати. Когато манипулирате избори, този протокол пречи “, сподели още Мирчев.

Най-честите измами в СИК, съгласно Мирчев, са при преместването на данните в протоколите.

" В някаква степен се усещаме задоволени. Това беше значима първа стъпка в вярната посока. Тепърва ще се срещнем с какви количества и типове. Целта е да има и последващи такива стъпки и това да бъде оповестено като начало на рационализация на Българската войска ", е коментарът на Мирчев по отношение на решението за това какво въоръжение да изпрати страната ни на Украйна.

" Надяваме се „ Продължаваме промяната “ да подходи доста съществено към втория мандат, бъдещето на страната е заложено на него. Ще подходим по този начин, че да има държавно управление на малцинството и да получим поддръжка в Народното събрание ", съобщи депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР