Разбрах колко съм щастлива, че съм жива“. Това сподели Мадона

...
Разбрах колко съм щастлива, че съм жива“. Това сподели Мадона
Коментари Харесай

Мадона месец след болницата: Разбрах колко съм щастлива, че съм жива

„ Разбрах какъв брой съм щастлива, че съм жива “. Това показа Мадона в благодарствена обява в Instagram месец, откакто се разболя и се лекува в интерзивно поделение в болница от сериозна бактериална зараза. Поп иконата благодари на почитателите и околните си за поддръжката и показа, че любовта на приятелите и фамилията ѝ се е оказала „ най-хубавото лекарство “.

64-годишната певица беше настанена в интензивно болнично поделение поради „ сериозна бактериална зараза “ в края на юни. Здравословното ѝ положение стана причина за отлагането на дълго чаканото ѝ международно турне „ Celebration “, с което звездата възнамерява да означи своите 40 години на сцена. То трябваше да стартира на 15 юли от Ванкувър, Канада.

Instagram изказването на Мадона се появи месец след хоспитализaцията. В обявата Кралицата на поп музиката, както постоянно я назовават, споделя, че майчинството ѝ е изглеждало като „ безпределно предоставяне “ досега, в който децата ѝ застават до нея, когато тя се разболява съществено.

„ Децата ми в действителност се появиха за мен. Видях страна от тях, която в никакъв случай преди не бях виждала. Това промени всичко “, означи певицата и разгласява свои фотоси с две от шестте си деца - Лурдес Леон и Дейвид Банда.

Мадона благодари и на своя дълготраен управител Гай Осиъри. Изглежда, че той ѝ е подарил снимка, направена от Анди Уорхол. На фотографията се вижда Кийт Харинг, облечен в яке, на гърба на което е нарисувано лицето на Майкъл Джексън.

Именно Осиъри на 28 юни разгласи, че здравословното положение на звездата е влошено и ѝ следва „ няколкодневен престой в интензивното поделение “. Той не пропусна да успокои почитателите, че „ здравето ѝ се усъвършенства, само че към момента е под лекарски грижи “, като ги увери, че се чака Мадона да се възвърне изцяло.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР