Разбрах, че за да не бъда запален (запалена е къщата

...
Разбрах, че за да не бъда запален (запалена е къщата
Коментари Харесай

От БОЕЦ извадиха свидетел срещу Иван Гешев по телевизията, било като Осемте джуджета

Разбрах, че с цел да не бъда разпален (запалена е къщата на казващия, че е жертва), това ще ми коства 30 000 лева Осигурих парите и ги предадох на юрист, който след седмица трябваше да се срещне с Иван Гешев в Гърция. Въпреки това, къщата ми беше запалена и следствието още веднъж беше против незнаен причинител. На срещи той споделяше с мен, че Делян Пеевски ръководи страната. Това съобщи водачът на гражданско придвижване " БОЕЦ " Георги Георгиев.



Думите са на някогашен млекопроизводител, също на име Георги Георгиев, който сподели, че е основател на марката за млечни артикули " ЖоСи " в " Честно казано " по Евроком. Преди 3 години с версия на Георгиев, че " ЖоСи " му била открадната, откакто разкрил скица за укриване на налози, освен това имало интервенция и в правосъдната система, с цел да се случи. Освен това, като тръгнал да се бори за компанията си, къщата му била изгорена и получил закани за живота си, застрашено било и фамилията му.

Ако има вярно следствие на сигналите (които е подал), има късмет за смяна, изясни млекопроизводителят. По думите му, той бил непосредствен с бащата на Иван Гешев – Стоимен, който бил доста прецизен човек. " Той ми е оказал помощ в едни от най-трудните години в живота ми ", добави млекопроизводителят.

Според ръководителя на " БОЕЦ ", още преди 5 години съименикът му подал първи сигнал и имало персонално и сигнал до основния прокурор Иван Гешев. Имаме свидетелства съответно против Иван Гешев, сподели непосредствено ръководителят на " БОЕЦ ". По думите му, имало прекачване на дялове от компания " Жоси " към " непосредствен до Гешев човек ". Лицето на " БОЕЦ " съобщи, че това било като случая " ", само че в ролята на Петьо Еврото бил Иван Гешев.

Млекопроизводителят изясни, че подал сигнал до Гешев, когато бил началник на Спецпрокуратурата. Той сподели и, че му било заведено дело, тъй като опитал да преведе 30 000 лева от компания " ЖоСи " на персонална сметка.

Според Търговския указател, " ЖоСи " ЕООД е в неплатежоспособност, а Георги Цолов Георгиев е премахнат като съучастник на 17.05.2019 година. При оповестяването в неплатежоспособност единствен съучастник е Симеон Присадашки.



Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР