Разбрах, че второто момче в Пирогов е моят колега и

...
Разбрах, че второто момче в Пирогов е моят колега и
Коментари Харесай

Камен Алипиев: Едно от битите момчета е мой колега и приятел, не вярвам да е провокирал насилие

Разбрах, че второто момче в " Пирогов " е моят сътрудник и другар Димитър Педев, страховит младеж, който си потегли от Българска национална телевизия афектиран от отношението на директните си началници. Това написа журналистът Камен Алипиев по тематиката с полицейското принуждение над протестиращите против държавното управление.

" Смея да настоявам, че това е най-кадърният млад режисьор с който съм работил и тъкмо с помощта на него директните излъчвания на баскетболни мачове, както и предаването ни " Арена баскет " се изкачиха на ново равнище! Митака се отхвърли от кариерата си в телевизията-майка, тъй като е горделив и самолюбив, и жертва кариерата си, с цел да стане монтажист. Не знам какво е станало онази вечер, потеглих си по-рано от митинга, само че нямам доверие той да е упражнил или предизвикал принуждение! В понеделник (вече днес) ще се гледа мярката му за неотклонение и се надявам да го видя жив, здрав и без белезници още веднъж измежду нас! ", написа още Алипиев.

Димитър Педев е на легло в незабавния институт " Пирогов " след тежко комоцио и окован в белезници. Очакваме да разберем каква ще е неговата мярка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР