Разбра се, че Кирил Петков е готов да говори с

...
Разбра се, че Кирил Петков е готов да говори с
Коментари Харесай

Тома Биков: Кирил Петков вече мисли за 49-то Народно събрание

" Разбра се, че Кирил Петков е подготвен да приказва с Българска социалистическа партия, в случай че получат трети мандат, само че имал разлики с тях. Заговори и за някакви нереални здрави сили, които трябвало да се обединят след идващите избори. От последното стана ясно, че Кирил Петков очевидно към този момент мисли за 49-ото Народно заседание, а не за опцията да бъде излъчен кабинет с мандата на Демократична България ".

 

Това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

 

Той разяснява гостуването на Кирил Петков в Нова телевизия тази заран, където бе дискутирана тематиката за третия мандат и неговата реализация.

 

" Не съумях да схвана доста какво сподели Кирил Петков в утринния блок на Нова телевизия. Виждам, че и не малко издания са разнопосочни в новините си. Затова въпросът е, какво е желал да каже създателят. Какво е желал да направи е различен още по-сложен въпрос ", написа Биков.

 

" Единственото, което е ясно в цялата тази неизясненост е, че Кирил Петков приказва едно, мисли друго и мъчно би могъл да изясни какво прави ", приключи той.

 

По-късно в Народното събрание Тома Биков разяснява пред журналисти искането на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " за краткотрайна комисия по проблема с Пловдивския панаир.

 

" Нашият кмет и ГЕРБ са решили да дадат договорката за Пловдивския панаир на съда ", разгласи националният представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в отговор.

 

Той съобщи, че той ще реши до каква степен тази договорка е законна.  " Първо ще напомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от някогашния съдружен сътрудник на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " - Българска социалистическа партия и то до момента в който госпожа Корнелия Нинова беше заместник-министър и отговаряше за Пловдивския панаир. Те умерено могат да се съберат и да обследват изцяло този проблем от неговия зародиш до неговото положение сега ", счита Биков.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР