Разбитото сърце е жестоко и несправедливо нещо, но това е

...
Разбитото сърце е жестоко и несправедливо нещо, но това е
Коментари Харесай

8 неща, на които може да те научи едно разбито сърце

Разбитото сърце е грубо и незаслужено нещо, само че това е универсално възприятие. Никой не може да премине през живота без сърцето му да бъде разрушено най-малко един път, само че истината е, че няма по какъв начин да знаете какво е любовта, в случай че не познавахте и болката от разрушеното сърце.
И до момента в който може да ви отнеме дни/седмици/месеци, с цел да го излекувате, разрушеното сърце в действителност ви учи на доста. То ви оказва помощ да израствате. Като сълзите, безсънните нощи и болки в стомаха стартират да изчезват, разбирате, че в действителност не е толкоз неприятно, че стартирате да познавате себе си по-добре и лека-полека се превръщате в по-добра и по-силна своя версия.
Ето на какво още може да ви научи разрушеното сърце:
Щастието ви зависи единствено и само от вас самите
В някакъв миг, откакто сте изолирали себе си за известно време, осъзнавате, че би трябвало да се вземете още веднъж в ръце, тъй като даже вашите другари и семейство да се опитат, те не могат да го създадат вместо вас. Разбитото сърце ви учи, че би трябвало да сте в положение да се забавлявате - никой различен не може да направи това вместо вас.
Няма нищо неприятно в това да поискате помощ
Искането за помощ е мъчно, само че болката е нещо, което всеки познава. Трудната разлъка или бракоразвод са нещата, които ще ви оказват помощ да се научите да желаете помощ била тя морална, финансова или просто прегръдка, която да ви накара да се почувствате по-добре.
Времето лекува всичко
Известната сентенция гласи, че хората идват в нашия живот заради причина, сезон или за цялостен живот. Понякога не знаем, че човек идва единствено за един сезон в живота ни. Но в края на краищата болката ни учи, че не всичко може, ще бъде или ще продължи постоянно. Като познаваме и одобряваме това, то ни оказва помощ да преживеем по-лесно сложните времена на живота.
Научавате се по какъв начин да продължите напред
Понякога, без значение какво вършиме, любовта не може да бъде избавена. Разбитото сърце ви учи, че от време на време би трябвало да " загубите ". Трябва да се пуснете, с цел да се излекувате. И това не е крах, а стъпка по пътя към щастието.
Трябва да започнете да обичате себе си преди да обичате някой различен
След като плачът се извърши и тъжните песни приключат, още веднъж можете да бъдете мощни. Разбира се, първоначално може да е малко необичайно, само че от ден на ден ще се влюбвате в себе си с всеки ден, който минава. Започвате да оценявате себе си за това кой сте, от какво се нуждаете и къде отивате.
Животът ви събаря на земята, само че вие имате селата да се изправите и да продължите
Разбитото сърце ви демонстрира какъв брой мощни сте в действителност. Дори да се чувствате като безличие в този миг, имате силата да се изправите и да покажете на света най-хубавата си страна. И с времето разбирате, че колкото повече го вършиме, толкоз по-добре ще започнете да се чувствате.
Понякога, всичко от което имате потребност, е да погледнете в огледалото
Раздялата или разводът ще ви научат на доста неща, които не знаете за себе си. Някои от тях няма да ви харесат. Някои от тях ще изискват от вас да мислите дълго и настойчиво и даже да извършите някои промени. Така или другояче, разрушеното сърце ви демонстрира положителни, неприятни и грозни страни на вас. Приемете ги.
Научавате се да виждате положителното във всяка обстановка
Може да не се усмихвате прекомерно постоянно, само че ще забележите дребни неща, които ви вършат щастливи, до момента в който се справите с болката на живота. Изведнъж ще осъзнаете, че това са дребните неща, които имат огромно значение. Ще се научите да виждате от хубавата страна на живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР