Разбитите пътища пътища към Разград и Русе изкараха на протест

...
Разбитите пътища пътища към Разград и Русе изкараха на протест
Коментари Харесай

Жители на Кубрат протестират заради лошото състояние на пътищата за Русе и Разград

Разбитите пътища пътища към Разград и Русе изкараха на митинг над 200 поданици на Кубрат. Хората стачкуваха в продължение на четири часа. 
Протестираме поради неприятното положение на пътните прави и пресичаме шосето напречно, изясни Недялка Кирилова, един от уредниците на митинга.

„ Основните ни цели са незабавни ограничения по пътищата Кубрат-Русе и Кубрат-Разград. Всяка пролет ни замазват очите с едни сходства на кърпежи, които след това доста елементарно се разпиляват. Това го регистрират като ремонтна активност. Няма маркировки, пътищата са в окаяно положение. Искаме най-малко да замязят на нещо до края на тази година “, сподели Кирилова.

„ Искаме някой да направи нещо. Вече 30 години не е ремонтиран пътят, а всекидневно се пътува по него, купуват се винетки “, разгласи по-рано различен от уредниците на митинга Нина Тодорова.

За главния ремонт на двата сектора са нужни десетки милиони левове, с които сега Агенция „ Пътна инфраструктура “ не разполага. Това се споделя в публикувано тази заран известие от Агенция „ Пътна инфраструктура “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР