Разбитата във вторник престъпна група във Врачанско е действала с

...
Разбитата във вторник престъпна група във Врачанско е действала с
Коментари Харесай

Разбитата банда в Козлодуй шокирала дори разследващите с бруталността си

Разбитата във вторник незаконна група във Врачанско е работила с изключителна грубост и е изненадала даже проверяващите. Тя се е занимавала с необятен набор от закононарушения, в това число лихварство, отвличания, палежи, побоища и закани за ликвидиране, оповестиха от спецпрокуратурата, представени от БТВ.

„ По отношение на потърпевшите лица са осъществявани полови извращения, като част от уредите, с които е осъществявано това са конфискувани - палки, тръби и други уреди за непосредствен контакт ", разгласи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев.

Лидер на бандата е Цветомир Ценов - Квиц. Той е измежду арестуваните общо седем души, за които ще се желае непрекъснат арест. Други двама се търсят.

Групата е работила най-малко от три години. Специфичното за нея е, че всеки от членовете ѝ е бил профилиран в осъществяването на избрани закононарушения.

В акцията по неутрализирането им са взели участие 120 чиновници на ГДБОП, жандармерията и полицията, както и екипи на Бюрото за отбрана на очевидците.

Разпитани са 25-ма очевидци, част от тях и пред арбитър. Иззето е оръжие, опиати и огромна сума пари в евро и в левове.

„ Във всеки един огромен град в България съществуват такива групи, които тормозят локалното население, а това е един от нашите цели - да отстраняваме такива групи и да ги вкарваме там, където им е мястото ", съобщи шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР